Коротка характеристика раннього сорту солодкого перцю Айвенго:
-
Форма та висота рослини — середньоросле, компактне, полуштамбове.
-
Період відходів до технічної стиглостіплодів — 105-115 днів.
-
Період відходів до біологічної стиглості плодів — 125-135 днів.
-
Плоди — конусоподібні, 2-3-камерні.
-
У технічній стиглості плоди — біло-кремового кольору.
-
У біологічній стиглості плоди — яскраво-червоного кольору.
-
Середня вага плодів — 100-140 г.
-
Товщина стінки плодів — 4,0-7,0 мм.
-
Урожайність раннього сорту солодкого перцю Айвенго — 60-80 т/га.
-
Витрата насіння перцю — 0,25-0,5 кг/га.
-
Густота стояння рослин раннього сорту перцю Айвенго — 30-50 тис. рослин./га (залежно від схеми висаджування розсади).
Основні атрибути | |
---|---|
Група стиглості | Ранньостигла |
Культура | Перець |
Виробник | Nasko |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип продукції | насіння |
- Ціна: 2 379 ₴/упаковка