Айвенго - Один із найраніших сортів солодкого перцю. Від повних відходів до технічної стиглості плодів 105-115 днів, до біологічної — 125-135 днів. Рослина сорту Айвенго — середньоросле, компактне, полуштамбукове. Плоди конусоподібні, 2-3-камерні, гладкі, масою 95-140 г. У технічній стиглості біло-кремового кольору, в біологічній — червоні, товщина м'якоті — 4-7 мм. Перець раннє стиглий, солодкий. Сорт Айвенго виділяється високими товарними якостями плодів. Перець придатний для прибирання як у технічній (жовті), так і в біологічній (червоні) стиглості. Урожайність перцю Айвенго — 60-80 т/га. Перець сортовий Айвенго стійкий до вертицилізтного в'янення, альтернаріозу та мозаїки. Перець Айвенго вирощують через розсаду. На сьогодні найпоширенішим способом вирощування розсади перцю є висівання насіння в касети. Для отримання більш раннього врожаю для реалізації свіжого вигляду треба висаджувати 60-65-денну розсаду. Сортовий перець Айвенго витримує загущені посадки. Щільність посадки — 60-80 тис. розт./га. Придатний для консервування та вживання у свіжому вигляді.
Коротка характеристика раннього сорту солодкого перцю Айвенго:
- Форма та висота рослини — середньоросле, компактне, полуштамбове.
- Період відходів до технічної стиглості плодів — 105-115 днів.
- Період відходів до біологічної стиглості плодів — 125-135 днів.
- Плоди — конусоподібні, 2-3-камерні.
- У технічній стиглості плоди — біло-кремового кольору.
- У біологічній стиглості плоди — яскраво-червоного кольору.
- Середня вага плодів — 100-140 г.
- Товщина стінки плодів — 4,0-7,0 мм.
- Урожайність раннього сорту солодкого перцю Айвенго — 60-80 т/га.
- Витрата насіння перцю — 0,25-0,5 кг/га.
- Густота стояння рослин раннього сорту перцю Айвенго — 30-50 тис. рослин./га (залежно від схеми висаджування розсади).
Основні атрибути | |
---|---|
Група стиглості | Ранньостигла |
Культура | Перець |
Виробник | Nasko |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип продукції | насіння |
- Ціна: 320 ₴/упаковка